ik vraag me af waarom ik leef
waarom ik de oudste ben
soms vraag ik me af waarom ik geboren ben
en waarom in dit gezin
soms wil ik ergens anders zijn
ergens anders wonen
of iemand anders zijn
waarom ik?
waarom ben ik zoals ik ben?
waarom moet ik door al dit leed?
iedereen denkt dat ik het goed heb
dat ik altijd vrolijk ben
en altijd plezier heb
dat is niet zo
ik ben anders
ik ben iemand die niemand kent
niemand weet wat ik echt voel
echt denk
of hoe ik echt ben
ik lijk gelukkig en perfect
maar ben ongelukkig
ik ben niet altijd blij om wie ik ben
ik ben niet altijd tevreden om wie ik ben
maar ik ben ik
da dat is soms verdomd lastig!!