als er toch iemand is waar ik echt van hou
dan is het toch wel van jou
zonder jou kan ik niet leven
ik wil je al mijn liefde geven
het mooiste wat me ooit overkwam
ben jij en dan...
dan verder samen te leven
en elkaar ontzettend veel liefde geven
om eeuwig bij elkaar te zijn
en geloof me maar,het is geen gein
mijn liefde voor jou schreeuw ik over daken
maar laat alsjeblieft mij hartje nie kraken
ik laat je niet gaan
maar hoe dan ook,ik mijn hartje blijf je staan
staan onder de naam
"de gast waar ik zielsveel van hou!!!"
en die gast,dat gaat over JOU!!