Posterpresentatie
Grote posters formaat A 0
hangen op borden en muren
niets geen flauwekul
hierin zitten vele man/vrouw-uren.
Assistenten in Opleiding hebben veel gezegd
hun onderzoek gepresenteerd
heel veel uitgelegd
bezoekers hebben weer iets nieuws geleerd
een prachtige presentatie
straks te zien op onze site
dit is werk, zoals ik het graag zie
trots als ik ben op onze Universiteit!