Ik wil terug denken zonder wrok
aan een jaar waarin zoveel is gebeurd
Tijden dat ik dingen overtrok
maar ook dat mijn hart echt werd verscheurd
***
Een heel vruchtbaar jaar
nieuwe baan, nieuwe mensen
Weer alleen, niet meer een paar
nieuwe kansen, nieuwe wensen
***
Oma weggegaan van ons al
oma’s dood, ja.. dat was wat alles verhief
Heb moeten kruipen uit dat dal
daarna leken mijn problemen ineens zo relatief
***
Veel gelachen, veel verdriet
nachten wakker gelegen...
Nee, vergeten zal ik dit jaar niet
ik heb in 2000 veel meegekregen
***
Levenslessen, hard moeten rennen
want er was zoveel te ontdekken
Heb er ook even aan moeten wennen
om meer met mijn eigen ik op te trekken
***
Dus nu al vast mijn afscheid
voor 2001 ben ik klaar...
Ben benieuwd waar 2001 ons al naar toe leidt
maar uiteindelijk wordt het vast weer een mooi jaar..
***