Tja hoe moet ik dit zeggen?
ga maar even zitten als je wilt
Moet je even mijn gevoel uitleggen
er is iets wat zwaar aan mij tilt
***
Toen je zei, dat je je niet wilde binden
ben ik me af gaan vragen…
Weet niet goed wat ik hiervan moet vinden
zit hiermee…. al wat dagen
***
Ik vind je leuk en vandaar
dat ik met je wil praten
Het weegt namelijk nogal zwaar
dat je het misschien wel bij even wil laten....
***