Lieve Jij
In dit kleine doosje
Geen zilver en geen goud
Het is veel kostbaarder
‘T maakt dat ik van je houd
Het hield zich maanden bezig
Overdag en in de nacht
Het maakte dat ik jou
Opeens heel anders zag
Dit zorgde ervoor dat ik aan je bleef denken
En je dit kado’tje heel graag wou schenken
Hier is het kostbaarste wat ik je kan geven
Mijn hart, wat aan jouw toebehoren zal mijn hele leven.