ik was op zoek
op zoek naar iets
waarvan ik niet wist
wat het was
toen kwam ik het plots tegen
en dacht zou dit het zijn
het kon niet anders dan
dat dit het was
maar ik twijfelde
en dan was niet slim
het was weer weg
weg,ver weg
ik keek achterom
nergens iets te bespeuren
alles verloren
niets te bespeuren
ik zocht en ik zocht
en ik huilde en ik lachte
ik miste iets
maar wat wist ik niet goed
maar laats kwam ik het weer tegen
iets,iets was er weer
iets wat ik had gemist
nu wist ik wat het was
het was liefde
het was vriendschap
ik huilde en ik lachte
maar was doodblij dat ik het had
ik sprong in de lucht
ik knuffelde de aarde
en gaf jou een dikke kus
ik was zou blij dat jij er was
please zorg dat ik blij mag zijn
schenk mij liefde
schenk mij vreugde
ik zal je eeuwig dankbaar zijn