bikkelhard, een hart van steen
gevoelloos,zo kan iemand soms zijn
of juist heel aardig en verdraagzaam
iemand die met je mee leeft
hoe mensen ook zijn
ze hebben iemand nodig
al is het maar voor even
en ik wil er altijd zijn
en zal er altijd zijn voor jou