Vanmorgen zag ik
in de spiegel
een vreemde vrouw
ze heeft je
voor zich gewonnen
is het dat wat ze wou?
ik vroeg haar
vertel me eens
met welk recht
wat voel je
heel diep vanbinnen
en is het echt?
ze zei: 'ik heb hem nodig
ik geniet volop'
maar houden van is méér
het is loslaten
en onvoorwaardelijk geven
keer op keer.