Het leven is zo wankel als een hobbelpaard
Dit paard, die zijn eeuwige jeugd bewaard
Je had er vroeger veel plezier aan
Maar die tijd is voorbij gegaan
Nu zijn tijden van school en werk
Girl be strong, girl zij sterk
Het leven is een cadeau
Elke dag een nieuw presentje
1 is je levens wens
de ander een regenplens
met sommige ben je minder blij
of heb je ze al, een hele rij
dit gedicht is een cadeau van mij