Een engel,
Raakte mijn
ziel,
Hield haar
handen,
Dicht bij de
mijne,
Sprekende
ware,
Woorden
van liefde,
Voor mij,
Om vrij te
zijn,
Want ik wou
niet sterven,
Zingend,
Liederen,
Van hoop en
glorie,
Een engel,
Raakte mijn
ziel,
Zingend liederen,
Van geluk en
liefde,
Om vertrouwen,
Te hebben,
In deze wereld
van vandaag,
En stuurde mij,
Terug in het
leven,
En ik zal
vechten,
En ik zal
overwinnen,
De eenzame,
Strijd,
Die ik moet
vechten,
S'nachts,
Als de maan
laag staat,
Komt deze engel,
Naar mij toe,
Zingend,
Liederen,
Van hoop en
glorie,
En ik huil,
S'nachts als
zij komt,
En zij raakt,
Mijn hart en
ziel,