Zonder jou...
Als jij glimlacht en naar mij kijkt
En mij met je ogen verleidt,
Dan krijg ik een soort gevoel,
Het is lief en zo zwoel,
Ik weet niet hoe ik het moet uiten,
Ik weet niet hoe het moet luiden.
Zonder jou is niet voor te stellen,
Al die liefdadige rellen,
Moet ik missen als je gaat,
En mij met rust laat,
Toe blijf!
27-06-2002
Kus
Als jij schreeuwt,
En mijn hart keelt,
Dan kan ik je wel haten,
En dan moet je mij echt met rust laten,
Maar als ik weer in je ogen kijk,
Dan weet ik, ik ben zo rijk,
Met zo iemand als jij,
Dan voel ik me zo vrij!
Zonder jou is niet voor te stellen,
Al die liefdadige rellen,
Moet ik missen als je gaat,
En mij met rust laat,
Toe blijf!
Als jij praat,
Als jouw lichaam mij aan raakt,
Dan krijg ik een soort rilling,
Dat is voor mij geen killing,
Het geeft zo’n vertrouwd gevoel,
Het is lief en zo zwoel!
Zonder jou is niet voor te stellen,
Al die liefdadige rellen,
Moet ik missen als je gaat,
En mij met rust laat,
Toe blijf!