Als ik door jou ogen kijken kon,
wat zou ik dan wel zien...
Het liefdevolle goede
en het kleine diep in jou.
Alles wat je droomdt en hebben wou...
Dan zou ik begrijpen
wat er schuilgaat diep in jou.
Als je door mijn ogen kijken kon,
dan zou je heel veel zien...
Die onmacht en dat alles
waar ik zo bang voor was.
Me doorzien alsof je keek door glas
Dan zou je me beter begrijpen,
me zien zoals ik was...
Als iedereen zo diep kon kijken.
Dan zou je echt zoveel zien...
Hoe stil en ongedwongen
men den alles voor elkander doet.
Dan zou je het "fijner" begrijpen
omdat je hart het heeft gevoeld...