Wat drijft een mens tot wanhoop
wanneer hij lijden ziet
is het die machteloosheid
tegen pijn en verdiet.
Wanneer moet men aanvaarden
dat men moet laten gaan
en kan men 't harde leven
daarna veel beter aan.
Nu onze wegen kruisen
niet geheel zonder doel
bracht jij iets bij me boven
een diep, intens gevoel.
Die warmen bitt're tranen
die branden in m'n keel
getuigen van een vriendschap
die 'k stille met je deel