Even
Met mijn hoofd op je hart,
luisterend naar het kloppen.
Het ritme bedwelmt mij,
maakt me compleet.
Ik weet dat dit even is,
ik weet dat je niet voor mij bent.
Maar laat me nu geloven,
in ons, in dit moment.
Ik weet dat dit even is,
dat ik mij nooit meer zo zal voelen.
Maar dit even is voor mij de eeuwigheid.
Met mijn hand in je haren,
streel de zachtheid.
Ik droom en vertrek,
naar een wereld in mijn gedachten.
Ik weet dat dit even is,
ik weet dat je niet voor mij bent.
Maar laat me nu geloven,
in ons, in dit moment,
Ik weet dat dit even is,
dat ik me nooit meer zo zal voelen.
Dit even is voor mij de eeuwigheid.
Met mijn lippen op je mond,
ik proef de liefde.
Ik laat dit moment voor altijd duren,
ik zal je nooit meer zien.
Want zij is je leven,
zij is voor jou.
En ik blijf voor altijd geloven,
in ons, in dit moment, in de eeuwigheid.
Vaarwel..