Samen op weg.
In de auto, pech.
De bumper dreigt ons te verlaten,
had dit te laat in de gaten
Een hele rit nog te gaan,
stuk door ’t land, stuk autobaan.
Vol vertrouwen toch maar door,
we gaan er immers samen voor.
Moe en stuk op de plaats van bestemming,
praten en gelijk gevoel van herkenning.
Er wordt van alles besproken en gedaan.
Het voelt vertrouwd, hier kunnen we op aan.
Een vreemde bewogen avond maken we mee.
Maar aan het einde, zo lieverlee,
worden we beiden rustig en lijkt het goed.
Door dit gebeuren hebben we weer moed,
om rustig aan naar huis toe te rijden.
We voelen ons ‘zwevend’ naar huis toe ‘glijden’.
De auto inmiddels door iemand gemaakt,
dit alles heeft ons zeer geraakt.
In België kracht voor de toekomst gekregen.
Samen op weg, samen kunnen we er voorlopig weer tegen!