Harde waarheid
Het word soms veel te echt
Veel te eng
Te realistisch
Dingen die alleen in films gebeuren
Toch?
Niet nu...
Niet in het echt
Niet bij mij
In mijn omgeving
Ben ik blind?
Of blind geweest
Geworden misschien
Ik weet het niet
Maar soms voel ik niets
En wil ik niets zien
Wil ik mijzelf beschermen
Tegen al die pijn
Zo echt...
Ondraagbaar echt, soms
Mag niet echter worden
Mag niet...
Mijn dromen moeten dromen blijven
Jij moet blijven bestaan
Alsjeblieft...
Maar wat kan ik doen
Niets
Helemaal niets
En het word zo echt soms
En ik word zo moe... en bang
Stopt dit immer?
Ik wil dat het stopt
Maar niet op die manier
Niet weg gaan
Ik wil dat de pijn verdwijnt
En dat jij bij ons blijft
Want ik zou je veel te erg missen...
Blijf; Voor altijd bij me
Dat blijf je
Hoe dan ook...
*27-06-2002*