Weer te veel gedronken,
Woorden doen me pijn om te schrijven,
weer in ogen pijn afgelezen,
Waarom moest het weer?
Waarom weer 1 glas te veel?
Waarom komt het verkeerde boven?
Waarom moest ik bezorgtheid aflezen,
en pijn, in te veel ogen?
Waarom kwets ik jou nu?
Waarom weer 1 glas te veel?
(Sorry mensen...Sorry)