vele egoisten denken niet aan de natuur,
en bouwen rondom zich een stevige muur.
de muur van macht en egoisme,
ze creeren een waar terrorisme.
planten en bomen vergaan,
weg uit ons bestaan.
dieren in een valstrik,
lijd maar en stik.
drugs en alcohol die zoveel bederven,
ze laten onze jongeren maar zwerven.
deze egoisten maken onze maatschappij kapot,
en voelen zich zelf niet eens rot.
§linda§