Stilletjes aan vind ik mijn engel terug
Hij verdrijft het duiveltje in mij
Toont me terug de zin van mijn leven
Dàt wat ik bijna had opgegeven
Mijn engel zal me niet meer laten gaan
Ik hoop dat hij me sterker maakt
Me terug enkele waarden leert kennen
Zodanig dat ik nooit meer hoef te rennen...