Ooit hebben we er effe over gepraat
maar niet te veel en nooit te vaak.
Maar iedereen weet dat 5 oneven is
en als jullie met zen 4 dan 2 koppels zijn, is er iemand die iets mist.
Maar toch zal ze niets laten tonen,
zodat niemand van jullie naar haar toe moet komen.
Maar als je oplet dan merk je het aan haar,
dan doet ze de laatste tijd een beetje anders dan normaal,
zelfs een beetje stil en een beetje raar.
Misschien is ze een jaloers dat jullie nu weten wat liefde is.
Hoe zou je zelf zijn? Zij is het die iets mist.
Zij is het die veel momenten alleen doorbrengt,
en lange tijd alleen nadenkt.
Maar het zeggen ga ik niet,
want dan doe ik jullie enkel nog meer verdriet