Lieve Wes,
Ik ben nog steeds zo blij met jou in mijn leven,
Voor jou zou ik desnoods alles op willen geven.
Als ik maar bij jou kan zijn.
Want mijn leven is nu zo super fijn.
Je maakt me nog steeds gelukkig, iedere dag opnieuw.
En dit is al zo sinds 29 april, de dag dat je zei dat je ook op mij viel.
Ik ben nog zo verliefd en de romantische kerstdagen komen er gelukkig aan.
Wes, ik hoop dat je voor altijd met mij door het leven wilt gaan.
Voor altijd jouw meisi!