mijn enige angsten
zijn
dat ik ooit blind zou worde
en je schoonheid niet meer kunne zie
dat ik ooit doof zou worde
en je mooie stem nimmer kunne hore
dat ik ooit verlamd zou worde
en je niet in men arme zou kunne neme
dat ik ooit nimmer zou kunne spreke
en je niet kunne zegge hoeveel ik van je hou