just smile
please probeer allemaal te lachen
je weet niet hoe goed het kan doen
ik heb ook al heel wat meegemaakt
maar door te lachen
en door de hoop niet op te geven
door steeds het leuke in dingen te zien
door steeds aan fijne dingen te denken
heb ik alles doorstaan
door de liefde van mijn ouders
door de steun van mijn tante
door de vriendschap van mijn vrienden
ben ik er nog steeds
door nooit op te geven
door vol te houden
door te geloven
kan ik nu iedere dag lachend door het leven gaan
kan ik nu weer plezier maken
ooit was ik bang dat nooit meer te kunnen doen
nooit meer hetzelfde als eerst te zijn
nooit meer sommige dingen te kunnen doen
maar nu ben ik er
nu doe ik wat ik wil
nu lach ik
just smile
hou vol
ik kwam erdoor
en jij kunt het ook
iedereen kan het
maar just smile
probeer te lachen
en de leuke dingen des leven te zien
door mensen lief te hebben
elkaar lief te hebben
je komt er heus
het komt in orde