Ik weet niet wat te schrijven
En toch wil ik een gedicht insturen
Dus zal ik nog maar even blijven
en een beetje in de verte turen
Misschien komt de inspiratie dan
En typ ik hier iets moois
Ik was vandaag op Rock Werchter in de ban
Van Ozark Henry's "voice"
Want ja, ik ben er geweest
Ik woon er op amper 10 minuutjes van
Daar was ik effe weer het beest
Dat ik vroeger was, zo nu en dan...