in de avondschemering
liep hij over het strad
mooi,stralend
de zon die zakte in de zee
rood was de lucht
lief rood
hij zong een hoog lied
niemand die het hoorde
stilte werd doorbroken
maar niets dat veranderde
een hoog lied
in een taal
verstond het niet
dolfijnen sprongen door de golven
water spoelde langs zijn voeten
koud??
nee heerlijk
de lucht gevuld
met zijn gezang
een prachtig geluid
vredige stilte
raar.....
de wind waaide
het was warm
in die avondschemering
aan het strand