mijn gedicht.
waar ik vaak een boodschap in leg,
gedachten die ik met eigen woorden zeg.
zo probeer ik mijn gevoelens weer te geven,
het is uit het hart geschreven.
soms vreugde en verdriet,
gevoelens die men dan alleen ziet.
gebeurtenissen die me bij blijven,
probeer ik van mij af te schrijven.
voor mij een ontlading,
tevens een stuk verwerking.
dingen die men niet wil weten,
maar die ik wel wil vergeten.
gedachten die zijn ontwricht,
beschrijf ik in mijn gedicht.
zo probeer ik mezelf te blijven,
door te blijven schrijven.
§linda§