Oh lief Dol-fijntje.
In jouw armen
voel ik de liefde,
die mijn hart zocht.
Als een pasgeboren baby
die ik van je kreeg.
Koester ik de momenten,
van ons samenzijn.
Wees niet bezorgd
over wat de toekomst
voor ons in petto heeft,
want voor alles is een oplossing.
Liefde overwint
zelfs de grootste gevaren
als een volleerde strijder
om te zegepralen in onze toekomst.
Want ook wij hebben het recht verworven
om de ware liefde te proeven, voor elkaar.
En niemand zal ons tegen houden.
Dit wederom waar te maken.