Soms komt er zo maar iemand onverwachts in je leven
Die je voor je gevoel al jaren lang kent
Iemand die je iets belangrijks mee wil geven
En je waardeert om wie je bent
Wees dan wijs en omarm hem
En laat hem nooit meer gaan
Want er zijn niet veel engelen op deze wereld
Maar ik weet dat ze bestaan!