Woede is een innerlijke prikkel
dat zich een weg baant naar het uiterlijke.
Woede is een onoverwinnelijk gevoel
dat zich een plaats vormt in je lichaam.
Woede is een onderbewuste vorm van haat
dat zich op een dag onverwoestbaar uit.
Woede is een gevoel apart
dat zich meer en meer laat vertonen
als een poppenspel op het toneel.
Woede doet zich voor in het niets
als alles donker is en
er geen fonkelingen meer over blijven.
Alleen dan heeft woede de finish gehaald.