zoals een jong pluisje
dat gedreven werd door de wind
wordt ik gedreven naar jou toe
zoals een roosje
dat openbloeit in de natuur
bloei ik open bij jou
zoals een vogeltje
dat gevangen zit in een kootje
zit ik gevangen in jou armen
alleen
het grote verschil is
ik wil dat pluisje zijn
ik wil dat roosje zijn
ik wil dat vogeltje zijn
allen voor jou
want
ik hou van je