jij doet me denken aan...
een hemel vol steren
iedere ster heeft zo iets aparts
nu heb ik het geluk
dat die ene speciale ster
uit de hemel heb genomen
en...
dat die ene speciale ster
ook voor mij heeft gekozen
ik hou van je
en dat is wederzijds
jij ook van mij
daarom ben ik zo blij
dat je ook gekozen hebt voor mij
ik hou van je