Liefde is...
als een rode roos
met beschermende doornen.
De roos stelt...
de schoonheid voor
waar we van genieten.
De doornen stellen...
de strijd voor
die we soms leveren voor elkaar.
Want een roos zonder doornen,
is het teken van geliefden,
waar de passie en hartstocht niet zijn.