Dag grote luchtballon
heb je vol met liefde laten gaan
met de wind mee
richting zee
komt hij nu op jouw balkon dan aan?
Zul je hem met open armen vangen
zachtjes leeg laten lopen
al mijn liefde omarmen
ook al is het met de luchtpost gebracht
mijn liefde voor jou is
warm, gevoelig en strelend zacht.