Angst om weer iets fout te doen,
angst dat jij niet vind wat ik vind in een zoen.
Angst dat het fout zal gaan,
Angst dat ik voor gek zal staan,
Angst mezelf opnieuw te vinden,
Angst mezelf nog meer aan je te binden,
Angst dat je mijn hart ooit zal breken,
Angsten zo dichtbij die eens zo ver weg leken...