jij bent het lied
Gezongen door mij
In elkaar gezet
Door woorden
En voortgebracht door meerdere stemmen
Jij bent het verhaal
Geschreven door mij
Ik elkaar gezet
door woorden
En voortgebracht door meerdere boeken.
jij bent het lied, jij bent het verhaal
Dat ik weer nt zo snel stilzet
als heb gezongen en geschreven..
door woorden
omgebracht.
Esther van Bosch