in 365,25 dagen om de zon
heel de wereld draait maar door
rond en rond en rond
Dat leren we al op school
Hoe dat nou in elkaar zit
Hoeveel dagen in een jaar
Hoeveel rondjes van de aarde
om zijn as in een dag
Al die theorieen zijn erg interessant
maar belangrijker is
wat je in die tijd doet
Dat jij op die aardbol staat
Dat jij in 365,25 dagen om de zon draait
en dat je om de 4 jaar een schrikkeljaar hebt
is toch niet zo belangrijk
als je niets met je leven doet?
Mensen kijken naar zichzelf
en naar de theorieen
De wetenschap
is ver uitgebreid
maar vergeten we niet
om naar de ander te kijken?
en te vragen
'hoe gaat het met jou?'
met echte interesse?