Onder dat masker,
zit de ware persoon
die wij allemaal zijn
Onder al dat gelach en geklier
Zitten we opgesloten
Verstrikt in onze gevoelens.
Onder die doodse uitdrukking op ons gezicht
Zit de wil verder te gaan
Zit een ijskoude rilling
Onder alle leugens
zit de ware ik,
de ware persoon
die wij wel eens willen zijn