douwdruppels op het gras
een zacht windje ..
de bloempjes gaan juist open
een morgend van pracht en praal
de zon komt zachtjes op
en voelt al warm aan ...
de heide komt weer tot leven
de schaapjes komen uit de stal
de vogels beginnen hun eerste lied
bijtjes zoemen zacht en zoeken naar nectar
heel de dag,is de heide een levend kunstwerk
's avonds gaat het zonnetje onder
en gaan de sterretjes schijnen
en de diertjes gaan slapen
zodat ze morgen ...
weer een deeltje mogen zijn,van dat prachtige
kunstwerk