Ik geef me helemaal aan jou
Jij weet hoeveel ik van je hou
Ik wil je helemaal vertrouwen
Maar jij laat me dat niet toe
Jij hebt mijn vertrouwen in jou geschonden
En toch zou ik je alles weer willen vergeven
Maar wat dan!?
In mijn achterhoofd blijft nog altijd jou ontrouw
Jouw leugens aan mij
Steeds opnieuw komt dit alles teboven
Ook al zeg je hoeveel je van me houdt
Ik kan het maar niet vergeten wat je deed
Ik voel me zo onzeker
Ik wil van je houden
En ik hou ook heel veel van je
Alleen heb ik bang dat je me ooit weer zult verlaten
Ik hoop dat je me begrijpen kan dat als ik je vergeef
Mijn vertrouwen in jouw niet ineens weer herstelt zal zijn
Het zal beetje bij beetje terug moeten komen
Maar alsjeblief doe het dan niet weer
Want dan zal ik er niet meer zijn om je te vergeven
Dan zal ik al vergaan zijn van de pijn
En nooit maar dan ook nooit meer zal ik nog de jouwe kunnen zijn...