ow ow...
nu moet ik engels praten
op een internationaal kamp gaan
betekent m'n woordenboekje mee
duits moet ik ook nog kunnen
'k sla al dicht als iemand
de weg vraagt
'k weet niet meer
dat straight ahead
rechtdoor betekent
en dat duitse woord daarvoor
ben ik zelfs nu nog kwijt
(schaam, schaam)
't is wel goed voor m'n engels
en ook nog voor m'n duits
maar eng vind ik het wel
bang dat ik dichtklap
niemand heb die me begrijpt
in die rare taal van mij
helemaal alleen naar Duitsland
op een kamp helemaal alleen
met nog 159 anderen
om me heen
brrr...de bibbers begin ik nu al te krijgen....ik moet er pas 20 juli heen...ow, wat erg!!!