Mensen zeiden dat we samen de 2 zijden waren van dezelfde hoek,
Dat we schenen als Venus in een hemelsblauwe lucht.
We dachten dat onze liefde deze omstandigheden kon overkomen
Maar mijn ambitie liet niet toe om overeen te komen
In de verte kon ik zien dat alle dromen klaar kwamen voor mij,
Elke keuze dat ik gemaakt had liet jou alleen
Hoe dan ook de weg dat we samen betraden is gesplitst
Te laat om te realiseren hoe ver we uit elkaar zijn gegroeit.
Ik wenste dat ik een beetje meer had gedaan om onze liefde te redden,
Nu, betekent het dat het te laat is,
Want, Ik kan je neit van gedachten laten veranderen.
En ik vraag me af wat ik ga doen
Mensen vragen hoe het voelt om het leven te leiden waar anderen van dromen
Ik zeg hun dat ieder mens een gezicht verstopt waar hun slechte en goede kanten achter schuilt.
En in mijn leven was er een liefde dat ik opzij had gezet
QWant ik was te druk bezig met te houden van iets anders.
Dus voor elk ding waarvan je je aan houd, moet je elke keer iest anders laten gaan.
Dit gedichtje is speciaal voor de enzamen onder ons. Because i'm still happy in love ;o)