Het doet pijn van binnen
Er zit een scheur in mijn hart
Ik weet niet wat ik moet beginnen
Ondanks onze gevoelens voor elkaar
Zijn we nog steeds apart
Jij was eerlijk tegen mij
Ik was even onbereikbaar
En jij legde je gedachten
Aan mij stilletjes opzij
Je wist niet wat je van mij
Moest verwachten
Ik wilde eerlijk tegen je zijn
Maar ik was te laat
Het doet van binnen zoveel pijn
Ik weet dat het ooit over gaat
Maar nu kan ik je niet vergeten
Ik geef zoveel om je
Ik vind dat je dat moet weten