ik ben een beetje droef
'k weet niet wat te doen
ik zit daar maar te staren
te dromen over dingen
nutteloze dingen
ik wil weg uit die wereld
weg,héél ver weg
ik wil plezier maken
lopen tot ik erbij neerval
lachen tot ik buikpijn heb
rollen in het gras
als ik er nu eens iemand was
waar ik dat mee kon delen
je weet nier hoe gelukkig
hoe gelukkig ik dan was!