Nog steeds jaren later,
Ben ik nog steeds jou nummer 1 hater!.
Nog steeds ben je in mijn "dromen",
En zie telkens weer hoe ik jou moet laten komen.
Klootzak!, ik was een meisje van vijf,
Geen een of ander vies oud wijf!
In mijn "dromen" heb je nog steeds de macht,
Dat je mij en mn leven verkracht!
Je hebt me alles ontnomen!,
Mn zelfvertrouwen, vrijheid, liefde en geluk en MIJN! dromen.
1 Ding zeg ik je wel,
Je hebt mijn leven kapot gemaakt een living hell!!!
Je zal boeten voor wat je me hebt aangedaan,
Zekers wel,
Neem dat maar van mij aan.
See ya in hell!
Ik kom mijn beloftes na,
Dus kijk goed waar je loopt OPA!
Ik zal het zijn, ik met mijn lach,
Trappend, spugend en opgelucht bij jouw graf!
Hoop dat het niet lang meer gaat duren,
Dat ik zo bij jouw graf sta te turen!
En gelukkig zal ik zijn,
Een opluchtig, en weg is mijn pijn.
Opa, mijn wraak zal zoet zijn, reken daar maar op! jou tijd komt nog wel!!