lieve oma...
waarom moest dit nou gebeuren
zo plots en zo opeens
waarom moest ik zitten treuren
het gebeurde zo opeens
ik zie je nog altijd zitten
te puzzelen of te kaarten
of je lag op de bank te pitten
en heel soms bakte je appeltaarten...
op vrijdag was je nog heel vrolijk
op zaterdag was je dood
ik zal je nooit vergeten
omdat jij mij altijd zoveel bood...
waarom moest dit gebeuren
ik schrok er zo erg van
ik kwam elke dag bij je
even kijken, als dat kan...
ik had zoveel verdriet
zoals iedereen
ik hoop dat jij dit ziet
en dat je weet dat ik dit meen
ik zal je nooit vergeten
echt nooit...