Licht is een melancholisch verlangen.
Eenzaam zijn gedachten.
SCHREEUWEND
Vragend?
om affectie
Antwoorden schreeuwen om vragen.
Zoekrakend
in de krochten van mijn gevoel.
Mijn ziel is eenzaam,
En leid zichzelf de diepte in.
Licht is een melancholisch verlangen,
Naar een oud verhaal.
Zonder duisternis,
was licht niet bestaande.
De diepte wijst zichzelf uit,
en leid mijn ziel naar licht.
Gedachten en gevoelens,
niets nog van belang.
Ik ben mijn ziel,
niets anders.
Vergankelijkheid.