winter in de achtertuin
winter bij mijn moeder thuis
winter wanneer ik over het strand struin
winter in het holletje van de muis
en ik lach en ik lach
ik lach een koele winterlach
koude wind blaast over de daken
koude wind blaast door het bos
koude wind voel ik onder mijn laken
koude wind het laat alles los
en ik lach en ik lach
ik lach weer een koele winterlach