Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onze afstand
Ik moet ademen
en je proeven
zodat ik je echt
kan voelen in mijn bloed
Jij hebt iemand nodig
die je kan vertellen waar de hemel begint
iemand die je haren streelt
als je daar geen zin in hebt
Ondiep en veilig
lig je maar in mijn armen
ik vind het moeilijkom te geloven
dat de hemel niet zo ver vandaan is
Niets kan veranderen
wat jij betekent voor mij
ook al sta je aan de noord-
en ik aan de zuidkant
Ik weet nog niet of ik er echt klaar voor ben
ik ben kleur en zicht verloren
in het zoeken naar aanvaarding
en naar aanpassing
Maar ik kijk iedere avond naar de hemel
met jou in mijn armen
lippen op een veilige afstand
en ik wacht af
Ik denk dat de perfecte zoen
in het gras plaatsvindt
terwijl jij moet niezen
van het dansend stuifmeel doorheen het ruim
Denk nu maar niet dat ik niet van je hou
want je bent mijn hartedief
in het ondiepe en veilige gras
terwijl vogeltjes je teentjes benaderen
Hoor je me
als ik 's morgens in je oor fluister
en je hart op mijn borst draag
en door je haren strijk
Voel je me
als ik een heerlijk lied opzet
dat begint met
ik wil bij je zijn iedere dag
Er is maar een ding dat ik nu weet
en dat is
dat je teentjes één bende kameraadjes zijn
die verzot zijn op streling en vogelliedjes
Laat dit zomerseizoen voor eeuwig stilstaan
ook al ben je zover weg
de zon en haar stralen brengt ons
steeds dichter bij elkaar
Ik moet echt ademen
en proeven
zodat ik echt kan voelen
hoe ondiep het gras erbij ligt
Maar zolang ik jou zie genieten
zoen ik de hemel
knuffel ik de vogels
en overbrug ik de afstand tussen noord en zuid
Reacties op dit gedicht
Kris Vansteenbrugge vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Hanneke Eirinn
:
Dinsdag, juli 02, 2002 16:22
:) lief hoor!
Over dit gedicht
Auteur:
Kris Vansteenbrugge
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
02 juli 2002
Thema's:
[Liefde]