Ik haat je omwat je me aandoet
Ik haat hat dat je me straal voorbij loopt
Ik haat het dat er nooit eens een lach afkan
Ik haat het dat je nooit iets laat weten
als ik je een seintje geef
Maar wat ik vooral haat
Is dat ik je helemaal niet haat
Niet omwat je doet
of juist niet doet
Niet om hoe je me ziet
Of juist niet ziet